CroAP

Upute za narudžbu

Popuniti ime, prezime, adresu, poštanski broj i e-mail na koji će vam biti poslani podatci za korištenje aplikacije. Vaš e-mail je ujedno i vaše korisničko ime.

Kod popunjavanja rubrike "Grad ili Mjesto" pri početku upisivanja otvorit će Vam se padajući izbornik iz kojeg možete odabrati jedno od ponuđenih. Ako u izborniku ne postoji Vaš grad ili mjesto upišite ga sami.

U rubrici "Web adresa" upišite web adresu vašeg objekta ako je posjedujete. U protivnom ostavite rubriku praznu a kroz aplikaciju CroAP možete sami jednostavno kreirati vlastitu web stranicu sa svim elementima koji su potrebni za kvalitetnu prezentaciju.

Odaberite vašu Turističku zajednicu ili TIC (Turističi info centar). Ako vaše Turističke zajednice nema na popisu kontaktirajte administratora na e-mail: admin@croap.info.

U rubrici "Naziv objekta" upišite naziv vašeg objekta pr. "Apartmani Jurić". Za dodavanje smještajnih jedinica kliknete "Dodaj". Otvorit će vam se nova stranica sa dvije rubrike "Naziv" i "Vrsta smještajne jedinice". U polje naziv upišete naziv jedne od vaših smještajnih jedinica pr. "Apartman more". Odaberete i vrstu smještajne jedinice - Apartman i kliknete na "Dodaj smještajnu jedinicu". Nakon prve dodate naziv i druge smještajne jedinice i svih ostalih koje posjedujete. Nakon toga kliknete na "Povratak". Pojedina smještajna jedinica može se izbrisati klikom na ikonu desno i ponovo dodati klikom na "Dodaj". Kada ste sve popunili kliknite na "Naruči". Nakon narudžbe na vaš e-mail dobit ćete link za aktivaciju vašeg korisničkog računa. Nakon klika na link (poveznicu) dobit ćete i e-mail sa korisničkim podatcima sa kojima možete odmah početi koristiti aplikaciju CroAP. Vaša lozinka je poznata samo vama a možete je uvijek i sami promijeniti u izborniku "Promijeni lozinku". Ako ste kojim slučajem izgubili lozinku kontaktirajte administratora na admin@croap.info.

Hvala, CroAP